Kobee_Bryant 52 Parašyta šeštadienį 19:23 SVEIKI GAL GALITE PADĖTI ? ATSISIUNČIAU MODPACK SU ENB, BANDAU LEISTI RAŠO TOKĮ DALYKĄ. KAS PADĖS BUS ATSILYGINTA LEMAIS. https://imgur.com/xM0rAPJ Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Franklin_Jackson 194 Paskelbta šeštadienį 20:00 Kita useri sukurk, man taspats buvo Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Kobee_Bryant 52 Paskelbta šeštadienį 20:20 prieš 20 minutės(-ių) , Franklin_Jackson parašė: Kita useri sukurk, man taspats buvo TIPO SUSIKURSIU, IR ŽAIDIMAS PASILEIS? Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Franklin_Jackson 194 Paskelbta šeštadienį 21:19 prieš 58 minutės(-ių) , Kobee_Bryant parašė: TIPO SUSIKURSIU, IR ŽAIDIMAS PASILEIS? Jo, man tapati problema buvo Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Kobee_Bryant 52 Paskelbta sekmadienį 09:01 prieš 11 valandos(-ų) , Franklin_Jackson parašė: Jo, man tapati problema buvo Susikūrusi nauja įsimečiau modpacka bandau leist meta crash, gali padėt ? Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Franklin_Jackson 194 Paskelbta sekmadienį 09:25 Atsiusk nauja cleo ir sampfuncs Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Kobee_Bryant 52 Paskelbta sekmadienį 11:15 prieš 1 valanda , Franklin_Jackson parašė: Atsiusk nauja cleo ir sampfuncs Gal gali linkus čia sumest? Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų