Andre_Fux Parašyta Vasario 5 Dalintis Parašyta Vasario 5 (redaguota) Sveiki. Siūlau tokį patogų dalyką. Kad kaip iškvieti bet kokios tarnybos darbuotoją, tiesiog parašo žaliai, kad jis atvažiuoja ir nematome kur jis yra. Tai siūlau pridėti šalia po kaire lentelę, kad rodytų km skaičių už kiek darbuotojas yra nuo mūsų. Pvz: Vardenis_Pavardenis yra yra nuo jūsų 1.20 km /tplv. Dar reiktų padaryti, kad rodytų kokioje vietoje randasi. Jam padarius teleportą pasikeistų ir /tp vieta. O man pvz matant, kad jis yra LS mieste aš galiu padaryti /tpls ir jis pas mane atvyks greičiau. Manau esmę supratot. Pridėsiu pvz: Spoiler Redaguota Vasario 5 Andre_Fux Atsakyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Lukis_Solve Paskelbta Vasario 5 Dalintis Paskelbta Vasario 5 bzrs už 1 Atsakyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arturo_Lacoste Paskelbta Vasario 5 Dalintis Paskelbta Vasario 5 uz Atsakyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Twinkle_Ben Paskelbta Vasario 9 Dalintis Paskelbta Vasario 9 Tikrai reikalingas dalykas, už. Atsakyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ciuzu_Paciuzu Paskelbta Vasario 9 Dalintis Paskelbta Vasario 9 O tai tipo nera? Aš kai apsauga kviečiu visad rodo Atsakyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Andre_Fux Paskelbta Vasario 9 Author Dalintis Paskelbta Vasario 9 prieš 11 val. , Ciuzu_Paciuzu parašė: O tai tipo nera? Aš kai apsauga kviečiu visad rodo Tai gal tik apsaugai? Kitur nėra Atsakyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Logitech_Search Paskelbta Vasario 9 Dalintis Paskelbta Vasario 9 Nereikia tam yra wh kuris serve sake leistinas! By @Angare_Valau 1 Atsakyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Angare_Valau Paskelbta Vasario 9 Dalintis Paskelbta Vasario 9 prieš 50 min. , Logitech_Search parašė: Nereikia tam yra wh kuris serve sake leistinas! By @Angare_Valau Man leistinas tau ne Atsakyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Twinkle_Ben Paskelbta Vasario 17 Dalintis Paskelbta Vasario 17 (redaguota) On 09/02/2025 at 09:50, Twinkle_Ben parašė: Tikrai reikalingas dalykas, už. Papildau: Taip pat padaryti, kad /sekti lentelė įsijungtų ir kai važiuoji į iškvietėją. Nes šiuo metu nera (Bent jau taksi darbe) (Kartais įsijungia, kartais ne) Redaguota Vasario 17 Twinkle_Ben Atsakyti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijungti prie temos
Galite paskelbti dabar ir užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad galėtumėte skelbti naudodami savo paskyrą.