Why_Not 65 Parašyta Sausio 23, 2020 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime / jūsų tikrasis vardas?: Why_Not / Arnas Jūsų amžius?: 18 metų. Jūsų gyvenamoji vieta ( miestas ) ?: Jurbarkas. Ką veikiate laisvalaikiu?: Draugai , draugė , sa:mp platybės. Kiek laiko esate SA:MP platybėse?: ~6 metai. Mėgstamiausias jūsų muzikos kūrinys šiuo metu?: Parah Dice - Hot (Official Music Video) Mėgstamiausias jūsų matytas filmas šiuo metu?: Pjūklo ketera. Jūsų autoritetas serveryje?: Aš pats sau. Ar turite kokį augintinį? Jai turite įkelkite jo nuotrauką?: Taip šunį - taksą. Iš kur sužinojote apie SANG.LT projektą?: Facebook'as visa galis. Jūsų nuotrauka ( privaloma )?: Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Invision_James 174 Paskelbta Sausio 23, 2020 Sveikas,malonu 1 Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Tomas_Wtf 11 Paskelbta Sausio 24, 2020 Sveikas malonu susipažinti Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Saudau_Lenkuss 245 Paskelbta Sausio 24, 2020 Geras filmas "Pjūklo ketera", o šiaip labas, malonu susipažint Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Ciuzu_Paciuzu 93 Paskelbta Sausio 24, 2020 sveikas malonu susipažinti, be to opa aš irgi iš Jurbarko Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Why_Not 65 Paskelbta Sausio 24, 2020 prieš 6 minutės(-ių) , Ciuzu_Paciuzu parašė: sveikas malonu susipažinti, be to opa aš irgi iš Jurbarko Tai gal pažįstami? Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Ciuzu_Paciuzu 93 Paskelbta Sausio 24, 2020 prieš 13 minutės(-ių) , Why_Not parašė: Tai gal pažįstami? is fotkiu tu nematytas bet 2 draugeliai tavo matyti Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Adidas_Junior 0 Paskelbta Sausio 24, 2020 Sveikas, malonu susipažinti, gal kada artimiau susipažint Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
James_Fierro 695 Paskelbta Sausio 24, 2020 Sveikas malonu dakarta susipažinti iš budelio laiku pamenu kaip mano direktoriu saugojai PD ❤ Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Bmw_Rokas 14 Paskelbta Sausio 25, 2020 Labas, Arnai, tikrai malonu susipažinti su tavimi, linkiu visokeriopos sėkmės tau. Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Frost_Focus 2 Paskelbta Vasario 14, 2020 sveikas sekmes Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Why_Not 65 Paskelbta Vasario 15, 2020 sveiki , sveikiausi visi ačiū man taipogi malonu Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų